Allt inräknat i resan

Att resa iväg under semestern är guld värt för många och att få göra det med allt inkluderat kan vara räddningen på en annars stressig semester. För familjen med barn och all som ska med så är charter med familjen det bästa alternativet för många småbarnsföräldrar. Gör som familjen Andersson i ”Sune i Grekland” och beställ en ”all inclusive”.

Dags för semester med familjen och likt de flesta så är det svårt att koordinera ihop semestern när det är många i familjen som ska vara nöjda. Därför är det viktigt att alla ska få vara med och tycka och känna efter vad som hade varit roligast att åka. Grekland är en självklar favorit och handlar om att komma till en plats som är varm, vacker och inriktad på turism. Det är ett land som svenskar älskar att resa till och ett flertal städer och öar står på mångas önskelistor.

Med all inklusive så är det just att mat och dryck alltid ingår. Detta gör det enkelt för barnfamiljer att få hela matsituationen att fungera då barn ofta är kinkiga med just maten. Det brukar dock bli väldigt mycket glass så om ni vill att barnen ska få i sig någon riktig mat på semestern så får ni sätta klara regler för maten. Tänk dock på att det är semester och barn brukar inte svälta sig själva och en vecka med mycket glass ska de kunna klara. Glöm inte solkrämen till barnen också, vuxna och barn reagerar på den starka solen olika och barn är extra känsliga.

Här är trailern för ”Sune” i Grekland för de som inte sett den ännu: