Annorlunda bröllop i Asien

När det kommer till bröllop är det något man planerar otroligt mycket och in i minsta detalj. Vill man ha något alldeles extra väljer man att gifta sig under vatten.

336348-hearts-in-a-sandDet verkar bli allt mer populärt att göra något extraordinärt när det kommer till ens vigsel och allt fler väljer att gifta sig under vattnet på någon vacker paradisö. Ja, för ska man säga “ja” under vattnet och vill kunna se varandra är Östersjön inget att rekommendera och det krävs då mer exotiskt vatten. I Expressen går det att läsa att det i Shanghai är det en stor industri och företaget Mr Wedding går otroligt bra.

“Man skulle kunna säga att det är en rejäl bröllopsboom där man utnyttja   r en helt ny form där par gifter sig under vattnet med hjälp av en coach utanför en tank samtidigt som de fotograferas.”

Nej, Kina var inte först men där har det slagit otroligt stort. Det är även många som väljer att ens vänner följer med ner på djupet för att knäppa av bilder för att föreviga. Dock gäller det att tänka på att man övar lite innan så det inte utbryter panik.

Närmre till bröllopsresan

En fördel med att välja att gifta sig i främmande land är att man har närmre till sin bröllopsresa. Kanske väljer man att stanna kvar på samma plats man sa ja på, eller funderar på vad det är man skulle vilja bocka av för plats. Nu har man alla möjligheter. För lite inspiration finns Fiji där prinsparet åkte, annars är en safariresa att rekommendera och något som många gärna vill kunna bocka av.