Bussresor för det glada gänget

Vart tar du vägen i sommar? Om du känner dig osäker men vill ut på ett fartfyllt äventyr så är vårt hetaste tips att åka på en paketresa med buss i sommar. En buss lastad med ett härligt, glatt och nyfiket gäng – med allt planerat in i minsta detalj så du slipper fundera eller oroa dig över mat och logi. Bekvämt, otroligt prisvärt och ger plats och utrymme för att njuta istället för att stressa!

Bussresor har sannerligen nått en ny nivå av popularitet i Sverige. Dels är det ett mer klimatsmart sätt att resa på, men det är också i många fall desto mer bekvämt än en långväga resa utomlands. Här kan du nämligen se nya vidder av vårt avlånga land, och dessutom kanske lära känna någon ny när du ändå är ”on the road”!

Bussresa med paketpris

Är det till Göteborg eller Stockholm du siktar i sommar? Att resa på ”hemester” har blivit den nya stora trenden i Sverige. Allt fler tvekar inför att ta flyget och vill istället upptäcka våra närområden. Men eftersom Sverige är så stort, med mycket varierande natur och olika typer av städer, kan vi säga att hemestern i Sverige är mycket olika beroende på vart du hamnar med bussen! Med ett paketpris behöver du inte stressa eller försöka fundera ut destinationer själv, utan har allting redan planerat för dig så att du kan fokusera på det som du kanske är mest i behov av: att njuta av en resa med ett glatt gäng.

Här kan du läsa en krönika om ”hemestern” i Expressen. Destinationer i Sverige är ofta mycket prisvärda, lärorika och fantastiskt roliga att resa till! Även om många fnular på tanken att skaffa husbil i sommar för att kunna resa runt i Sverige, är det desto mer bekvämt att ta en bussresa med paketpris som ser till att göra det så bekvämt, fixat – och roligt åt dig och gänget på en och samma gång! Är du övertygad? In och boka din bussresa nu!

Blir man inte sugen när man läser detta:

“Ett besök i landets andra största stad öppnar upp för många olika aktiviteter i stadslivet. Till exempel Röda sten, en konsthall vid älven med utställningar och gratis barnaktiviteter. Annars kan man lätt ta sig ut till den västra, salta skärgården med vackra öar som Marstrand, Björkö och Åstol.” SVT