Mytomspunna Machu Picchu

Mytomspunna Machu Picchu har fascinerat många resande människor och blivit världskänt över hela världen. Den nästintill magiska staden i Peru får alla att tappa andan och se sig själv i ett större sammanhang.

Allt fler är det som väljer att åka på resor som lämnar minnen för livet och allt fler är det som vågar sig längre bort. Visst, det kommer alltid att vara populärt att åka på härliga weekends till Köpenhamns eller till Paris, men nu suktar allt fler efter mer, och vill man ha en resa som sitter i ska man bege sig till Peru.

Skräddarsydda resor

412344-machu-picchuNär allt fler människor ställer högre krav på resor och att de vill uppleva allt mer saker under sin vistelse, så har det även tillkommit många företag som sysslar med att paketera in så bra erbjudanden och upplevelser som möjlig. Så man kan frigöra kraft och energi på det som man vill uppleva- utan att missa något. För att underlätta finns http://www.tailormadeperu.se/ som specialiserat sig på just Peru och som är en räddare i nöden om man känner att man är lite vilse när det kommer till att boka resor och upplevelse.

Besök den mytomspunna staden

Tidningen Expressen har skrivit ett mycket bra reportage om den mytomspunna staden.

“På toppen väntar ett av historiens mest mytomspunna byggnadsverk. Stenstaden ser ut som den har rest sig direkt ur berget. Det är en syn som kan ta andan ur den mest luttrade världsresenär. Den estetiska harmonin skulle kunna användas som skolboksexempel för inredningsarkitekter och det fulländade hantverket får moderna stenhuggare att klia sig i huvudet. Machu Picchu lever helt enkelt upp till sitt rykte.”

Machu Picchu finns det mycket vackert att se och expressen i deras artikel tipsar om bland annat Inkabron, Intihuatana och det unga berget Huayna Picchu. Vill du se en vacker vide med en fantastisk björn så klicka på detta klipp.