Resmål och resväskan packad för 2019

Vilka är de hetaste resmålen 2019 och hur packar man sin väska smidigast egentligen?

Julhelgen må vara över och många är tillbaka på jobbet eller i skolan. Men, det är nu det finns som mest resor att fynda och det gäller att vara snabb på bollen.

Så packar du enklast din resväska

Se till att packa din resväska och få med alla viktiga saker innan avgång. Du packar enklast genom att följa de tips du hittar i Elle. Det handlar om att rulla alla kläder för att optimera utrymmet och dessutom undvika skrynkliga plagg. Se till att få med dig kläder som passar ihop, så att du kan ha flera tröjor med ett par byxor och så vidare. Det förenklar sedan när du är på plats. Glöm heller inte att ta med olika plastpåsar som du kan fördela kläder i rent och smutsigt i, det gör även det hela klädsituationen enklare. Ömtåliga föremål placeras enklast i strumpor och fyll små flaskor med skönhetsprodukter i stället för att ta med dig hela tuber eller burkar, det maximerar även ditt utrymme som du sedan kan fylla med andra förnödenheter. Packa inte för mycket bara, har du plats kvar i väskan kan du få plats med något intressant eller roligt köp på resan.

Resmål att titta extra på 2019

Vad är inne under 2019 egentligen? Det nya året har precis börjat men många är ressugna och blickar mot horisonten. Enligt Vagabond är världens bästa resmål faktiskt Norge, där det finns några av de vackraste platser man kan se på jorden. Trots det är det väldigt många svenskar som aldrig satt sin fot i vårt grannland, med motiveringen att det är dyrt, eller mindre exotiskt är till exempel Vietnam och Kambodja. Kanske är det så men det är otroligt naturskönt och det finns allt från hisnande berg till djupa fjordar att uppleva på plats, samt att det inte krävs en flygresa för att ta sig dit. Att flyga är som många vet ganska ovänligt mot miljön, varför det är bättre att ta tåg när man så kan.

Fler heta resor går det att läsa om i Expressen där bland annat Vietnam, Japan och norra Finland.