Semestra nära naturen

Camping

Om man har planerat en campingsemester till sommaren är det bra att inhandla ett par schysta stövlar. Ilse Jacobsen gummistövlar kan vara ett bra alternativ. Förutom att de är bekväma och fyller en vattentät funktion så har de även en härligt snygg design som faller de flesta i smaken.

Förutom att vara utrustad med ett par gummistövlar behöver man ha med sig en hel del olika saker om man ska överleva på en camping. Oftast finns det en livsmedelsbutik på plats eller i en mataffär i närheten men vissa saker är bra att ta med sig hemifrån. Beroende på om man kommer att bo i stuga, tält, husvagn eller husbil finns det olika behov att tillfredsställa.

Campingutrustning

Om du har planerat att bo i tält är det viktigaste såklart att packa ner tältet. Till tältet bör du även kontrollera att du har tillräckligt med tältpinnar för att resa tältet och få det att stå stadigt. Sedan är det självklart bra om du investerar i liggunderlag, eller en uppblåsbar madrass och en sovsäck som du kan sova skönt i om natten. När det är dags för mat är det bra att ha ett stormkök som drivs med gasol. Det duger bra för att tillverka lite enklare rätter. Du kan självklart också använda dig av en vanlig lite mindre grill. Ibland finns det även större grillar på plats på campingen som är till för allmänheten.  När mörkret faller kan det vara trevligt med lite mysig campingbelysning. Det brukar finnas att få tag på de flesta sportaffärer och hobbyaffärer.