Weekendresan

Att besöka de thailändska öarna kräver både planering, långledigt och ett bra sparkonto. Med andra ord så är det för de flesta av oss ingen resa som vi gör spontant och något vi får för oss en helg för att nästa sitta på planet. Nej, långresorna ska det ta lång tid att planera och verkligen lägga ner tid på var vi ska åka. Men, det härliga är då när det kommer till sköna weekendresor att vi där ka få för oss att åka till Prag den ena helgen för att den andra vara där. Destly erbjuder weekendresor där du får bra rabatter och med det kan lägga pengarna på mer shopping, museum eller andra sevärdheter som du kan tänkas vara intresserad av.

Populärast just nu

Om vi tittar ut i samhället kan vi se att det över lag går en trend att vi ska vara lite alternativa och plocka fram vår personlighet. Detta gäller allt från bröllop, heminredning, mode och inte minst när det kommer till resor. I svd.se finns det en artikel som är lite ”u stället för” och med det tar upp att ”i stället för att åka till Dublin ska du åka till Galway”. Här kommer ett utdrag från texten som kan få igång inspirationen.

”Europas största hemlighet väntar vid Östersjön. Under kalla kriget låg sovjetiska Kaliningrad gömt bakom dubbla järnridåer. Nu kikar stan nyfiket västerut i sällskap av kasino, nya hotell och restauranger. Hybriden är spännande, turisterna få och framtiden rymmer bland annat värdskap för fotbolls-VM.” (läs mer)

Ja, att åka till Paris och bo på ett romantiskt hotell är ju aldrig fel. Men, om du bara vidgar dina vyer en liten, liten bit så kan du finna oändligt många fler spännande städer som väntar på att du ska utforska dem. Varför inte hyra en bil och besöka mängder av intressanta platsen?